DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

Članice: Uspešno zaključena prva sezona

objavljeno: 19. feb. 2014 07:45 avtor: Aljoša Kous PR ŠD Extrem
V soboto 15. 2. 2014, je v Voličini potekal še zadnji turnir v sklopu Državnega prvenstva v malem nogometu za ženske. 

Naše članice so se odpravile še na zadnji dve tekmi in po prvo zmago, ki bi jih lahko zavihtele na 3. mesto. V prvi tekmi pa so izgubile z rezultatom 1:3. Tekma je bila derbi spodnjega dela razpredelnice, kjer so bile skozi celotno sezono dober odpor KMN Slovenskim Goricam. Žal pa so morale priznati premoč slednji ekipi. Za Extremovke je v 13. minuti zadetek dosegla Lara Jelić, medtem ko na drugi strani so domačinke povedle prek Saške Kolarić (19.), v isti minuti je povišala vodstvo Valentina Tuš, zadnje upanje pa je v 26. minuti potopila Špela Breznik. 

V drugi tekmi pa so naše članice doživele pravi debakel. Kalc Vizija je zlomila odpor že v 1. minuti z zadetkom Nike Bratović in pričele s strelskim obračunom. V 2. minuti je zatresla mrežo Ferlež, nadaljevala Turkanović v 4. minuti, Bratović je zopet strelka v 5., Morožin je zabila v 7., Bratović je dosegla hattrick vsega po 7. minutah. 7:0 je zvišala Paliska v 8. minuti, Morožin je v isti minuti povedla svojo ekipo z rezultatom 8:0. Tinkara Šilc je ublažila prvi polčas z zadetkom v 11. minuti, Ferleževa pa ob koncu polčasa zadela za 9:1. V drugem polčasu smo bili priča drugačni začetni igri naših varovank, v 16. minuti je dosegla zadetek Mateja Zabukovec, v 17. minuti pa se ponovno vpisala med strelke. Ni dolgo trajalo, ko so na plin zopet stopile igralke Kalc Vizije, Morožinova je v 18. minuti povedla na 10:3, ki je do konca tekme zabila 5 golov, dvojčici Paliska sta se tudi ogreli in zabili v 21., 23., in 24. minuti, Martić pa je zabila še v 24., in 28. minuti. V 27. minuti smo bili priča še enemu golu naših punc, strelka Žana Rus v 27. Končni rezultat 20:4. 

Vse čestitke našim puncam za dobro, trdo delo, presegle so pričakovanja, zaključile svojo prvo sezono z dvema osvojenima točkama, naslednjo leto pa bomo priča kosanju z daleč najboljšima ekipama letos Kalc Vizijo in ŽNK Celje. Punce iskrene čestitke in še obilo športnih užitkov, treningov, zadetkov in kvalitetnega druženja 

Comments