DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

Članice: Zgodovinski 2 točki in neverjeten napredek v igri

objavljeno: 28. jan. 2014 04:01 avtor: Aljoša Kous PR ŠD Extrem
V soboto, 25. 1. 2014, je v Celju potekal 4 turnir v članski konkurenci za ženske pod okriljem NZS-ja. 

Naše članice iz turnirja v turnir dokazujejo svojo voljo, željo po igri in dobrih rezultatih. S svojo borbenostjo in kompetitivnostjo na igrišču so zabeležile svojo zgodovinsko drugo točko na omenjenemu turnirju. Proti KMN Slovenskim Goricam so zabeležile rezultat 3:3, čeprav so po polčasu zaostajale 3:1. Strelke za naše punce so dosegle Kač (2.), in Zabukovec (17., 28.). 

Na turnirju v Ilirski Bistrici, 19. 1. 20014, pa so se celo spogledovale z zmago! Zopet so se pomerile z KMN Slovenskimi Goricami povedle preko Rus (4.), Zabukovec je v 11. minuti postavila rezultat na 2:1, v 16. minuti pa je semafor ponazarjal že 3:1, zopet je bila strelka Zabukovec. Rus je v 22. minuti prispevala za rezultat 4:2, šele v zadnji minuti pa je našim puncam zmanjkalo koncentracije in v 29. minuti so "gostje" preko Tuš izenačile na 4:4. 

Vsekakor si punce zaslužijo močan aplavz in dodatno spodbudo, kjer naprošamo tudi vse entuziaste, da se udeležijo turnirja v Sodražici, kjer lahko s prečudovitim vzdušjem privedemo naše punce mogoče tudi do prve zgodovinske zmage. 

Vljudno vabljeni. 


Comments