DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

Člani in mladinci štartali v novo sezono

objavljeno: 22. avg. 2011 21:51 avtor: Jože Zidar
V ponedeljek, 22.8.2011 ob 18.00, se je z uvodnim sestankom pričel prvi trening za člane, ki so jim družbo delali tudi igralci U21. Igralce in trenerja sta na začetku v imenu kluba pozdravila podpredsednik Boštjan Mihelič in sekretar Jože Zidar. Prvega treninga se je udeležilo 17 igralcev (nekateri še zaključujejo z dopusti), ki so prišli dobro razpoloženi z eno samo željo, dobro se pripraviti na sezono, ki nas čaka. 

Igralcem sta zaželela uspešen uvod v novo klubsko sezono, ki bo za nas zopet nekaj posebnega. Močna želja po nastopanju v 2. slovenski futsal ligi je sedaj realnost, pred igralci pa novi izzivi in dokazovanja, kar je tudi v uvodu dejal trener Tadej Levstek, ki je fante popeljal skozi prvi trening. Poudaril je še, da si bodo igralci lahko le z maksimalnim prizadevanjem in pristopom do treninga izborili mesto v dvanajsterici, ki bo odhajala na tekme. Predvidenih je pet prijateljskih tekem, na katerih se bodo igralci preizkušali in dokazovali na katere je potrebno resnično računati v prvenstvu. V avgustu bodo treningi v glavnem še kondicijski in bodo potekali na prostem. Septembra pa začnejo z intenzivnim delom tudi na parketu.

V novi sezoni želimo z ekipo U21 vsaj ponoviti lanskoletni uspeh in ob tem ponuditi še več priložnosti mlajšim, ki jih bomo tako počasi dodajali k članski zasedbi.  S člansko ekipo pa želimo biti čim bolj konkurenčni vodilnim izkušenim ekipam, ki bodo krojile prvenstvo. Želimo si narediti ekipo s prepoznavno futsal igro, ki nam bo prinesla v domačo dvorano tudi veliko število gledalcev, katerim se bomo poskušali oddolžiti z dobrimi in borbenimi predstavami pri katerih tudi rezultat ne bo izostal.

Foto utrinki s prvega treninga


 

Comments