DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

Člani: na domačem igrišču proti ŠKD Krt iztržili remi.

objavljeno: 3. nov. 2012 13:34 avtor: Dominik Bartol   [ posodobljeno 3. nov. 2012 15:23 ]

V soboto 3.11.2012 je Fragmat Extrem ob 18:00 uri pričakal goste z Ilirske Bistrice. Srečanje je bilo zelo izenačeno. Priložnosti sta si enakomerno porazdelili obe ekipi. Končni rezultat srečanja pa je bil 2:2. Strelca za domače sta bila Uroš Arko in Matej Gregorič.POROČILO:
Srečanje so bolje začeli gostje, saj so že v 40 sekundi prek Adnana Njemčeviča po lepi akciji iz kota zadeli vratnico. V 2. minuti je isti igralec ponovno prišel do strela, vendar je meril nekoliko previsoko. V naslednjem napadu je prvič resneje zapretilo tudi domače moštvo, ko je Jure Kordiš meril močno in natančno. Vendar se je domači vratar Marko Novak izkazal. V 6. minuti je sledila domiselna akcija iz prostega strela celotne Extremove četvorke, do strela je prišel Marko Matelič in za las zgrešil. Igra se je počasi razživela in v 9. minuti smo lahko videli priložnost Jureta Mahneta in Sandija Dekleve. Slednji je po izmenjavi žoge prišel do neoviranega strela, ter tudi zadel za vodstvo z 0:1. Uroš Arko je nato v 11. minuti po ukradeni žogi nasprotniku s strani sprožil na vrata in zadel prečko. Do lepe priložnosti je v 13. minuti znotraj nasprotnikovega kazenskega prostora prišel tudi
Dejan Trdan. Vendar se rezultat ni spremenil. Je pa zato do spremembe prišlo le minuto kasneje, ko se je Uroš Arko otresel svojega čuvaja ter natančno meril z razdalje v desni spodnji vratarjev kot, ter rezultat poravnal na 1:1. Gostje iz Ilirske Bistrica so nato zvito poizkušali z neposrednim strelom iz sredine igrišča, vendar je Dejan Vesel ostal zbran in strel tudi obranil. Matej Gregorič je v 16. minuti domače popeljal v vodstvo z 2:1, ko je njegov strel tik ob vratnici s kakih 9 metrov končal v mreži nasprotnikovega vratarja. 

V začetku drugega polčasa se je odvijala predvsem taktična predstava. Tako smo na prvo zrelo priložnost morali čakati vse tja do 27. minute, ko je Dejan Vesel ukrotil lep poizkus Adnanu Njemčeviču. Igralci ŠKD Krt so stopnjevali pritisk in Borut Brozina je v 29. minuti lepo izigral domačo obrambo in nato matiral še Dejana Vesela za izenačenje na 2:2. Jure Kordiš je po odbitku v 33. minuti prišel do lepe priložnosti iz katere ponavadi zadane, vendar je žoga tokrat švignila mimo leve vratnice. Gostje so v 37. minuti po sporni situaciji izpeljali protinapad, vendar so se Extremovci še pravočasno vrnili, ter preprečili zaostanek. V 40. minuti sta kombinirala Uroš Arko in Marko Matelič, ki je tudi sprožil. Vendar Marko Novak tokrat ni klonil. V izdihljajih srečanja so gostje vnovič poizkušali prek Adnana Njemčeviča, vendar je ostalo pri izidu 2:2.

 Fragmat Extrem 2 2 ŠKD Krt
  1. Vesel Dejan (V)
  2. Uroš Arko (14 min)
  3. Mihelič Marko 
  4. Jelič Nikola
  5. Trdan Dejan
  6. Matelič Marko (K)
  7. Pogorelec Sebastjan
  8. Zbačnik Mitja 
  9. Kordiš Jure
10. Gregorič Matej (16 min)
11. Debeljak Jaka
13. Modic Klemen
  1. Maljevac Gvido (V)
  2. Muha Tin
  5. Bedek Matic
  6. Mahne Jure
  7. Njemčevič Adnan (9 min) 
  8. Dekleva Sandi
  9. Marinac Igor
10. Brozina Borut (K) (29 min)
11. Galekovič Denis
12. Novak Marko (V)

   
Trener: Tesko Zoran            Trener: Alen Rojc
Predstavnik: Zidar Jože        Predstavnik: Maljevac Gvido  Comments