DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

Člani: Na otvoritveno tekmo nove športne dvorane prihaja v Novo vas hrvaški aktualni državni prvak FC NACIONAL iz Zagreba

objavljeno: 6. nov. 2013 12:09 avtor: Športno društvo Extrem   [ posodobljeno 6. nov. 2013 12:17 ]
Športna dvorana Bloški smučar je že imela uradno otvoritev dvorane v petek, 25.10.2013. V soboto, 9. 11. 2013 se bodo v njej pričela tudi futsal tekmovanja. Najprej se bodo ob 14.00 pomerili vrstniki naših skupin U7 iz občin Ribnica, Sodražica, Bloke in iz Loške doline. 

Vrhunec dneva pa bo vsekakor tekma ob 19.00 s hrvaškim državnim prvakom FC Nacionalom iz Zagreba. Zagrebčani tudi letos blestijo in trenutno zasedajo 1. mesto v 1. hrvaški futsal ligi. Zagotovo našim ne bo lahko in bodo potrebovali nekaj vzpodbude iz tribun. Med polčasom pa bo popestritev večera, ko se bodo v krajši (15 minutni) tekmi pomerila dekleta U14 iz Ribnice in Sodražice in prepričani smo, da boste gledalci prepoznali že ogromno znanja, ki so ga dekleta v kratkem času pridobila. Obeta se pravi spektakel in zato se je tudi na prošnjo večih ekip za en teden prestavil pričetek tekmovanja Zimske futsal lige v Sodražici, ki je bil predviden prav za to soboto.


Torej vljudno vabljeni in se vidimo v soboto ob 19.00 v novi športni dvorani Bloški smučar v Novi vasi.Comments