DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

Člani: oslabljeni iztržili remi doma proti Bronxu

objavljeno: 20. dec. 2014 11:45 avtor: Dominik Bartol   [ posodobljeno 20. dec. 2014 23:28 ]

Extremovci so v petek 19.12 odigrali svoje četrto srečanje pred domačo publiko v letošnji sezoni in kljub velikim problemom z poškodbami prišli do točke, sicer so proti 9. uvrščenemu Bronxu iz Škofij odigrali 2:2.

V prvem polčasu so več od igre imeli domači, med drugim so kar trikrat zadeli vratnico. Vendar so do svojih priložnosti prihajali tudi gostje iz Primorske, a je bil Marolt, ki je predvsem v prvem polčasu dobro nadomestil poškodovanega Severja, vedno na mestu.
V drugem delu igre, natančneje med 24. in 29. minuto so na svoj račun prišli tudi gledalci saj so videli vse štiri zadetke na srečanju. Za domače je oba prispeval Okić, pri gostih pa sta bila natančna Zajc in Felda. 
Ekipi sta v nadaljevanju sicer poizkušali priti do zmagovitega zadetka, a nobena izmed njih ni tvegala veliko, tako, da je rezultat ostal nespremenjen do konca. 

ŠD Extrem: Vid Sever (V), Gregor Janeš, Teo Turk, Nikola Jelić, Dejan Trdan, Miha Marić, Marko Matelič (K), Suvad Okić (24 min, 29 min), Andraž Žalec, Domen Marolt (V), David Levstik; Trener: Zoran Tesko.

KMN Bronx Škofije: Andreas Skutelj (V), Nik Zajc (K) (27 min), Erik Felda (29 min), Tadej Čuk, Sani Hodžić, Tilen Kamenčić, Tadej Blažević, Edi Mujkić, Mitja Malčić; Trener: Dino Krivičič. 
Comments