DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

Člani: Uspešno čez osmino finala pokala Slovenije - poročilo s tekme

objavljeno: 22. okt. 2011 02:22 avtor: Športno društvo Extrem
Naši člani nadaljujejo z nizom nepremagljivosti. V petek, 21.10.2011 so gostovali na primorskem, kjer so jih v športni dvorani na Škofijah v osmini futsal pokala gostili igralci MNK Black & White. Da so sestavni del športa tudi poškodbe smo se lahko prepričali tudi tokrat, saj smo odšli na pot kar močno zdesetkani. Med tem, ko se nam je pred mesecem huje poškodoval Miha Čampa, se nam je ta teden na treningu poškodoval še Marko Matelič. Še enkrat več pa se je pokazalo, da kljub poškodbam nekaterih igralcev v igri še vedno ni strahu, kajti prepotrebna samozavest, ki jo igralci potrebujejo je vseeno dosegla svoj namen.

Domačini so odšli v tekmo precej zaprto, saj so se skozi celo tekmo le branili in iskali svoje priložnosti v protinapadih, ki pa jih resnici na ljubo niti ni bilo. Našim igralcem se je videla želja po zmagi, nekoliko nerodnosti in nespretnosti v igri, kar je tudi botrovalo, da igra ni stekla tako kot smo si sprva želeli. Vseeno pa smo ves čas narekovali ritem igre. To sem nam je že hitro obrestovalo, saj smo po lepem sodelovanju Janeša in Gregoriča povedli z 1:0.

Tik ob izteku prvega polčasa pa smo le dočakali gol za mirno nadaljevanje. Arko Uroš je rezultat povišal na 2:0, kar je bil tud izid prvega polčasa.

V drugi polčas smo odšli še bolj odločno z eno samo željo izid čim prej povišati, ter tako peljati tekmo mirno do konca. Nanizali smo si kar nekaj priložnosti, ki pa so zopet ostale neizkoriščene nekaj po naših zaslugah neučinkovitosti, nekaj pa po uspešnih obrambah gostujočega vratarja.

Zadnjih pet minut pa smo poskusili še igro z vratarjem v polju. Narekovali smo ritem, nasprotnik pa se je le branil. Po minuti odmora pa je rezultat na končnih 3:0 po lepi dvojni podaji povišal še enkrat Arko Uroš.

Tako smo preskočili še drugo oviro v tem pokalnem tekmovanju, ter se uvrstili med osem najboljši ekip v Sloveniji. Z nestrpnostjo pa že pričakujemo žreb četrtfinala, ki nam bo določil tekmeca s katerim se bomo pomerili v dveh tekmah (8.11. in 22.11.2011). Že naslednji petek pa se nadaljuje državno tekmovanje, ko v tretjem krogu odhajamo na gostovanje k vedno neugodni ekipi KMN Sevnica, ki je lansko sezono nastopala še v prvoligaški konkurenci. Vse igralcem in vodstvu želimo, da tudi iz Sevnice prinesejo kako točko, ki bi bila še kako dobrodošla za mirno nadaljevanje prvenstva.

Ajdeeeeee Extremmmmmmmmm!!!!!!!!!!

Foto utrinki - osmina finala pokala Slovenije - Škofije, 21.10.2011


Comments