DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

Člani: Za extremovci še zadnja tekma v letošnji sezoni

objavljeno: 9. apr. 2012 23:43 avtor: Športno društvo Extrem   [ posodobljeno 9. apr. 2012 23:44 ]

Člani extrema so v petek 6.4.2012 gostovali pri ekipi Tomaž Picerija Ozmec, ki svoje domače tekme igra v športni dvorani hardek v Ormožu. Ekipa se je na dolgo pot odpravila v močno pomlajeni zasedbi, saj je ekipi manjkalo kar nekaj ključnih igralcev, s katerimi bi lahko bili

domačinom vsekakor veliko bolj trd in nevaren nasprotnik.

Pa vseeno je šla ekipa v igro dovolj zbrano in odločno, saj jim je le zmaga pomenila nekaj več, saj bi se tako lahko na koncu plasirali na tretje oz. četrto mesto na končni lestvici. Da je to bil eden izmed glavnih motivov se je videlo kaj kmalu. Igralci so si kot po pravilu zopet priigrali kar nekaj priložnosti iz katerih pa še kar ne znajo v pravem momentu zadeti. Plod take igre je bila napaka in hiter prehod domačinov v protinapad. Napako je tako David Goričan kaznoval z zadetkom za  domače vodstvo v 8. min za 1:0. Kmalu za tem se je poškodoval še Matej Gregorič (najverjetneje nateg stegenske mišice), ki s srečanjem tako ni več mogel nadaljevati. Ekipa se je še vedno borila po svojih močeh, si nanizala še nekaj priložnosti, kar pa vseeno ni bilo dovolj, da bi se rezultat do odhoda na odmor kaj bistveno spremenil.

V drugi polčas so odšli še bolj sproščeno in podjetno, da rezultat čim prej izenačijo. Tako se je srečanje tudi začelo. Nato so prišle raztrgane minute tako na eni kot na drugi strani, ko ni bilo nič od igre, le brezglavo divjanje sem ter tja. Plod vsega tega pa je bila še ena velika napaka našega moštva, kar je zopet izkoristil domačin za povišanje vodstva na 2:0. V 27. minuti je bil iz indirektnega prostega udarca iz roba šestih metrov uspešen Damjan Kosi. Ta gol je močno posekal naše upe, da pa vendarle nekaj še iztržimo iz tekme. Čeprav so se igralci še naprej trudili izid znižat jim to ni uspelo. Zadnjih sedem minut so poskusili še z aktivnim vratarjem v polju, kar tudi ni obradilo sadov, temveč so prejeli še tretji zadetek, ko je v 37. minuti vodstvo na 3:0 povišal Aleš Rob. No dobro minuto in pol do konca pa je žoga vendarle končala tudi v domači mreži. To je uspelo Cvetu Žagarju, ki pa je s tem le postavil končni izid srečanja 3:1. Naša ekipa je tako doživela še deveti poraz v letošnji sezoni. Ob devetih zmagah in dveh remijih je to na koncu zadostovalo za končno šesto mesto, kar je rezultat, ki smo si ga pred prvenstvom nekje tudi zadali (cilj je bil doseči 5. mesto). Vendar po vsem videnem in predvsem doživetem pa s sezono ne moremo biti  zadovoljni, saj bi se dalo iz nje potegniti bistveno več. Kaj vse je temu botrovalo, da se je končalo kot se je pa vedo največ le igralci sami in trener.  Ko bo podana tudi končna analiza stanja pa se bo hitro ugotovilo, kje iskati bistvene vzroke, ki so pripeljali ekipo v situacijo kakršna je.

Ne glede na vse pa lahko vsem igralcem, ki so zdržali do konca prvenstva le čestitamo in zaželimo veliko uspeha tudi v bodoče. Srečno extrem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments