DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

Dekleta: Dan odprtih vrat za dekleta U12 in U14 (ŠC Ribnica, 18. 5. 2013)

objavljeno: 19. maj 2013 10:40 avtor: Športno društvo Extrem
V soboto, 18. 5. 2013, je bil v ŠC Ribnica »Extremov dan odprtih vrat za dekleta«. Organiziran je bil turnir za osnovnošolke, katerega se je udeležilo preko trideset deklet iz sodraške občine, ki organizirano trenirajo v treh različnih starostnih skupinah. Pridružile so se jim dekleta iz Ribnice in Loškega Potoka, ki so v letošnjem šolskem letu nastopile na futsal šolskih tekmovanjih. Turnir je bil razdeljen na dva dela.

 

V prvem delu turnirja so tekmovala dekleta letnik 2000 in mlajša. Najmlajša udeleženka je bila stara komaj 9 let in že pol leta pridno trenira s starejšimi nogometašicami. V tem delu turnirja so se pomerile štiri ekipe. Sodražanke so bile razdeljene v ekipi Sodražica 7. razred in Sodražica 3. - 6. razred. Prvo mesto so dosegla starejša dekleta iz Sodražice, ki so turnir zaključile z dvema zmagama in enim neodločenim izidom. Premagale so mlajšo ekipo iz Sodražice (2:0) in Ribničanke (1:0). Tretjo tekmo pa so odigrale brez zadetkov. Odlično so se izkazala tudi dekleta iz Loškega Potoka, saj so zaključile brez poraza. Otvoritveno tekmo turnirja so začele z zmago proti mlajši ekipi iz Sodražice (1:0), ostali tekmi sta se končali brez zadetkov. Pohvaliti velja tudi ostali dve ekipi, ki sta pokazali veliko mero borbenosti. Ribničanke so na turnirju dosegle 2 točki, mlajša ekipa deklet iz Sodražice pa 1 točko.

 

Rezultati:

 

 

 

Polčas

Končni rezultat

Loški Potok

:

Sodražica 3. – 6.

1:0

1:0

Ribnica

:

Sodražica 7

0:0

0:1

Sodražica 3. – 6.

:

Sodražica 7

0:1

0:2

Loški Potok

:

Ribnica

0:0

0:0

Ribnica

:

Sodražica 3. – 6.

0:0

0:0

Sodražica 7

:

Loški Potok

0:0

0:0

 

V drugem delu turnirja so se med seboj pomerile tri ekipe deklet letnikov 1998 in mlajših. Dekleta iz Sodražice so se razdelile v dve ekipi. Prvo ekipo so sestavljala dekleta iz 8. razreda, drugo ekipo dekleta iz 9. razreda, katerim so na pomoč priskočile še mlajša dekleta iz 7. razreda. Pridružile so se jim še Ribničanke, katere so nekaj dni pred turnirjem dosegle 3. mesto na državnem šolskem nogometnem tekmovanju. Ribničanke so pokazale dobro pripravljenost in bile so močnejše od Sodražank, saj so premagale obe ekipi. Starejše so premagale z rezultatom 5:1, mlajše pa z rezultatom 5:0. Na tekmi za drugo mesto je potekal pravi moj med sodraškima ekipama. Ob polčasu so vodile mlajše, na koncu pa so vendarle slavila starejša dekleta, z rezultatom 3:1.

 

Rezultati:

 

 

 

Polčas

Končni rezultat

Ribnica

:

Sodražica 9

3:1

5:1

Ribnica

:

Sodražica 8

3:0

5:0

Sodražica 9

:

Sodražica 8

0:1

3:1

 

Fotogalerija je na tej povezavi.

Comments