DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

Dekleta: Festivalni dan "Rada igram nogomet, in ti?" na Ptuju odlično uspel

objavljeno: 10. maj 2014 09:14 avtor: Športno društvo Extrem   [ posodobljeno 10. maj 2014 09:23 ]
V četrtek, 8.5.2014 smo se podali na pot na Ptuj, ko smo se udeležili festivalnega dne za dekleta, ki se je odvil na Ptuju. Na avtobusu je bilo kar 31 deklet. Ker je vožnja do Ptuja relativno dolga, smo se morali podati na pot že po enajsti uri in so tako dekleta morala tudi prej zapustiti pouk v šoli. 

Na festivalnem dnevu so nas na igrišču z umetno travo ob Mestnem stadionu Ptuj sprejeli moderator, animatorji in trenerji, ki so pripravili zares zanimive postaje s poligoni in drugimi nalogami za igralke. Po skupnem ogrevanju so igralke razporedili v skupine. Vsaka skupina je opravljala različne spretnostne naloge po posameznih postajah in po določenem času so se premaknili na drugo postajo in tako naprej. Vmes smo opazili, da se je stadionu približal tudi avtobus s slovenskimi članskimi reprezentantkami. Mlade igralke so seveda pozdravile reprezentantke in se z njimi tudi slikale. Na koncu smo se odpravili na stadion, kjer smo si ogledali še kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo med ženskima članskima reprezentancama Slovenije in Hrvaške. 

Na poti domov so naše mlade igralke sklenile, da bodo v naslednji sezoni trenirale poleg futsala tudi nogomet in zato že aktivno potekajo priprave za ureditev stadiona v Ribnici. 

Več o dogodku tudi na:

Foto: Drago Perko / nzs.si 
Comments