DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

DU-13: V Zagrebu z dekleti tudi na turnirju U-13

objavljeno: 1. feb. 2016 05:44 avtor: Športno društvo Extrem
V nedeljo, 24.1.2016 so v Zagrebu potekali tudi turnirji v starostnih kategorijah U-11, U-13 in veterank. ŠD Extrem so zastopale igralke zgolj v kategoriji U-13. 

Ekipa ŠD Extrem, ki je bila po izkušnjah najmlajša (večina igralk se je priključila ekipi šele v tem letu). Marsikatera naša igralka se je tudi prvič preizkusila na uradni tekmi. Rezultatsko tako tudi nismo imeli visokih ciljev. Kljub temu pa so naša dekleta izjemno presenetila, saj so se na obeh skupinskih tekmah tako proti domačinkam ŽNK Agram, kot tudi ekipi ŽNK Rijeka večji del popolnoma enakovredno kosale. Več izkušenj hrvaških igralk je nato le prevesilo tehtnico na njihovo stran z lepo izpeljanimi akcijami za dosego zadetkov in so tako obe tekmi zasluženo dobile. Naši ekipi se tako ni uspelo uvrstiti v polfinale.

Po končanem turnirju pa je bilo tokrat več časa in smo si privoščili pravo avanturo. Od dvorane smo se do centra zapeljali z lokalnim prevoznim sredstvom - tramvajem, kar je bilo za večino prvič. Nato smo se sprehodili po centru Zagreba in se sprehodili po najzanimivejših ulicah in si tako ogledali Trg Bana J. Jelačiča, Zagrebško katedralo, sklop parkov ki vodijo od centra do Trga kralja Tomislava,... Nekaj znamenitosti pa pustili tudi neraziskanih, saj se bomo naslednje leto z veseljem vrnili.

DU-13: Mednarodni turnir v Zagrebu - 24.1.2016


Comments