DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

DU-15: Sodelovali na mednarodnem turnirju v Zagrebu

objavljeno: 1. feb. 2016 05:27 avtor: Športno društvo Extrem
V nedeljo, 17.1.2016 je v organizaciji ŽNK Agram potekal v Zagrebu tradicionalni turnir za starostno kategorijo U-15. Mi smo bili povabljeni na ta turnir prvič in se ga z veseljem tudi udeležili. 

Ker nismo mogli sodelovati z dvema ekipama smo dekleta iz Ribnice in Sodražice združili v eno ekipo, ki je zastopala ŠD Extrem. Dekleta so pokazala borbenost in veliko znanja na tako močnem turnirju, saj se jim je uspelo prebiti v četrtfinale. V skupinskem delu so izgubile z domačinkami ŽNK Agram iz Zagreba na drugi tekmi pa remizirale z ŽNK Maribor. Z boljšo gol razliko so Extremovke napredovale, Mariborčanke pa so se morale posloviti od turnirja. 

V četrtfinalu jim je nasproti stala izjemno močna ekipa iz Slovenije ŽNK Teleing Pomurje (večkratne državne prvakinje in na koncu tudi zmagovalke turnirja v Zagrebu), ki je bila zasluženo boljša ekipa in tako izločila našo ekipo iz nadaljnjega tekmovanja.

Ker se je turnir precej zavlekel ni bilo časa za sprehod ekipe po centru Zagreba in smo to preložili na naslednje leto, ko se zopet vrnemo na ta turnir, saj nas je organizator nanj že povabil.

DU-15: Mednarodni turnir v Zagrebu - 17.1.2016 (foto: ŽNK Agram in Ana Kominka)


Comments