DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

EXTREMOVCI SO TRENIRALI IN IGRALI TEKME TUDI NA PUSTNO SOBOTO

objavljeno: 13. feb. 2010 23:05 avtor: Športno društvo Extrem   [ posodobljeno 13. feb. 2010 23:38 ]
Da imamo futsal resnično radi priča tudi dejstvo, da smo trenirali tudi na pustno soboto, ko se marsikateri našemi in odide na pustni karneval. Da nam ni veliko niti do tega smo še enkrat več dokazali v soboto, ko smo se z ribniško športno dvorano spoprijeli od ranega jutra, pa vse do poznega popoldneva (8.30 – 16.00).
 
Navsezgodaj so s svojimi tekmami pričeli najmlajši, ki so se pomerili v igri 3:3. Prisotnih je bilo osem ekip (40 udeležencev  -Extrem Ribnica, Extrem Sodražica in Extrem Loški Potok), ki so se pomerili med seboj. Ko so najmlajši s tekmovanjem zaključili in vihravo odhiteli domov.
 
Na ogrevanju že pojavili igralci U10. Teh se je nabralo za 4 ekipe (30 udeležencev - Extrem Ribnica 1, Extrem Ribnica 2, Extrem Sodražica in Extrem Loški Potok). Pomerili so se po sistemu vsak z vsakim, tako je vsaka izmed ekip odigrala po tri srečanja.
 
Tretji na vrsti pa so bili igralci U13 in U15. Tudi pri teh fantih se vidi velika želja in volja po treniranju in tekmovanju, kajti kaj kmalu (U13 ima polfinale 27.2.2010, U15 pa v nedeljo 28.2.2010) bomo odšli v boj za kolajne.  Tudi teh fantov pust ni zmotil in zaustavil, kajti na treningu jih je bilo 15. Po uvodnem treniranju je sledila še trening tekma med seboj.
 

Za zaključek uspešnega dneva pa so prišli na vrsto še igralci U21, ki so trenirali tako kot do sedaj po ustaljenem rutiniranem ritmu, saj so se intenzivno pripravljali na nedeljski obračun, ko odhajajo k Casino Safir Divači.

 

Ribnica 14. 2. 2010                                                                           
Strokovni koordinator ekip ŠD extrem
Levstek Tadej
Comments