DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

ČLANI: Extremovci zabeležili zmago na prvi domači tekmi v sezoni

objavljeno: 30. sep. 2012 10:06 avtor: Športno društvo Extrem   [ posodobil 30. sep. 2012 10:30 Športno društvo Extrem ]
To kar domači ekipi Fragmat Extrema ni uspelo v minuli sezoni, ko so z Mariborčani dvakrat igrali neodločeno, jim je po težki in razburljivi tekmi uspelo pred več kod 100 gledalci v Športnem centru v Ribnici. Prvi polčas je minil v premoči gostov, ki so večkrat nevarno zapretili na domači gol, kaj več pa jim je preprečil odlični domači vratar Okić. Takoj v začetku drugega polčasa prvi zadetek, dosegli so ga v 21 minuti gostujoči igralci, strelec je bil Gajser. Mariborčani se niso prav dolgo veselili vodstva, saj so že v naslednji minuti domači najprej izenačil, strelec je bil Arko, Jelič pa z golom v 23. minuti povedel v vodstvo Fragmat Extrem z 2 : 1. Zadetkov pa s tem še ni bilo konec. Gostje so še naprej pritiskali na domača vrata in v 27. minuti jim je uspelo izenačiti na 2 : 2, zadel je Pislar. Izenačujoči zadetek gostov, pa domačih igralcev ni zmedel. Igrali so potrpežljivo in pričeli stiskati obroč pred gostujočimi vrati. V 32. minuti po lepi akciji celotne ekipe, je z zadetkom kronal vodstvo in končno zmago 3 : 2 Kordiš. S to zmago ima ekipa Fragmat Extrem po drugem krogu 4 točke in deli prvo mesto na prvenstveni lestvici.


V 3. krogu – 2. Slovenske Futsal lige Fragmat Extrem gostuje pri ekipi ŠND Veplast v Velenju. Tekma bo v Rdeči dvorani v Velenju v soboto, 6. 10. 2012 ob 17.00.


Srečko Vrbinc


Člani: 2. krog - FRAGMAT EXTREM : ŠD BREZJE ‎(foto: Dominik Bartol)‎


Comments