DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

Pohvale podpredsednika ŠD Extrem za uspešen vikend

objavljeno: 20. feb. 2012 02:07 avtor: Športno društvo Extrem

Extremovci in vsi, ki nas spremljate!

 

Za nami je res čudovit, lahko bi rekli kar popoln konec tedna. V soboto zmaga članske vrste na lokalnem derbiju z Velikimi Laščami, v nedeljo pa najprej dve zmagi selekcije U15 in osvojeno prvo mesto po rednem delu, in popoldan še zmaga mladincev, zopet na lokalnem derbiju, le da tokrat na gostovanju v Velikih Laščah. V prvi vrsti gredo tu čestitke igralcem in trenerjem, saj so to najprej njihove zmage, zahvala in čestitke pa gredo tudi vsem neumornim njihovim spremljevalcem in  pomočnikom, ki pomagate, da so tekmovanja speljana brez večjih spodrsljajev in se lahko strokovno vodstvo in igralci posameznih selekcij lahko popolnoma posvetijo futsalu.

 

Morda so dober rezultat z zelo malo truda dosegli v selekciji U15. Na tem mestu bi apeliral na igralce in trenerja, naj se potrudijo naslednjih štirinajst dni (predvsem ta teden, ko so počitnice), in se pripravijo na zaključni turnir, ki bo v Kobaridu, pred finalom članskega pokalnega tekmovanja. Imamo zelo dobro ekipo, in je gotovo naš cilj prvo mesto, vendar za to fantje še niso storili dovolj.

 

Pohvalil bi rad predvsem energijo in prizadevanja v članski vrsti, da strne vrste, tudi ko so navidezno v krizi in nekateri mogoče zgubljajo voljo, motiv  ali pa je posredi kaj drugega. Pohvala fantom in trenerju, ki se ne ustavljajo pred težavami, še več, z nekaj športne sreče se jim obeta uvrstitev v zgornji del lestvice
2. SFL.

 

Lepo je bilo spremljati tudi mladince v Velikih Laščah in v veselje nam je bilo, ko so tudi nekateri mlajši igralci dobili priložnost in so jo tudi dobro izkoristili, tako da se nam ni bati za naprej. Nekaj kritik je šlo tudi na sojenje in nejevoljo smo nekako kompenzirali z nekaj sarkazma in izjav, ki so bile posledica emocij, tako da se na tem mestu tudi opravičujem, če sem koga užalil. Pozval pa bi rad vse naše navijače in simpatizerje, da se poslužujejo legitimnih in kulturnih načinov navijanja, brez vulgarnih izjav in grdih besed in naj raje poprimejo za boben, trobljo, ragljo ali kakega drugega navijaškega rekvizita, saj se igralci, ki so pogosto tudi vaši prijatelji pritožujejo, da se počutijo kot v gledališču in jih vaše umestne ali neumestne izjave, ki se slišijo iz tribune pogosto zmotijo.

 

Skratka, takih vikendov in te energije si želimo tudi v bodoče in če se bomo vsi skupaj potrudili bomo že v bližnji prihodnosti EXTREMNO dobri.


Boštjan Mihelič, podpredsednik ŠD ExtremComments