DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

SLO: Jure in Grega vknjižila nov nastop v futsal reprezentanci Slovenije U21

objavljeno: 23. jun. 2011 14:43 avtor: Jože Zidar   [ posodobljeno 23. jun. 2011 14:49 ]

Slovenska futsal reprezentanca U21 se je 22. 6. 2011 vnovič zbrala na novi futsal reprezentančni  akciji. Nastanjeni so v hotelu Roža v Portorožu.

V četrtek 23. 6. 2011 so se v  Poreču pomerili z Italijanskimi vrstniki.

Tokratnega vabila selektorja g. Mateja Kavčiča sta se udeležila tudi oba naša Extremovca (Grega Janeš in Jure Kordiš).  Slovenska reprezentanca se je kot že rečeno pomerila z italijanskimi vrstniki. V letošnji tekmovalni sezoni sta se reprezentanci že dvakrat srečali v Kopru in Luciji. Obakrat je bila uspešnejša italijanska futsal vrsta. Takrat je na prvi temi v Kopru nastopil le Jure Kordiš. Tokrat pa smo imeli na tekmi oba extremova predstavnika.

V prvi peterki je nastopil Grega Janeš. Seveda pa kasneje niso manjkali tudi Juretovi prodori, ki pa žal niso našli poti v mrežo. Italijanska reprezentanca je bila tudi tokrat nekoliko bolj konkretna in je na odmor odšla z rezultatom 0:2. V drugem polčasu je izid nekoliko znižal Džimi Ninkovič. Bilo je 1:2. Italijani so bili še bolj podjetni in povišali na 1:4.

Končni izid srečanja pa je postavil Alen Fetič, ki je minuto pred koncem zadel za 2:4.

 

Vsi Extremovci obema našima predstavnikoma čestitamo za vnovičen nastop v slovenskih barvah. Selektorju Kavčiču, njegovemu štabu, kot vsem igralcem pa želimo, da se dobro zoperstavijo tudi hrvaškim vrstnikom s katerimi se bodo pomerili v soboto 25. 6. 2011, ob 18.00 v mestu Kastavo.


(foto: Drago Perko / iz arhiva)

Comments