DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

SLO: Za slovensko futsal reprezentanco U21 uspešne vikend priprave v Laškem

objavljeno: 29. maj 2012 22:39 avtor: Športno društvo Extrem   [ posodobil 29. maj 2012 22:43 Športno društvo Extrem ]
V soboto 26. 5. 2012 se je slovenska futsal reprezentanca U21 zbrala na vikend pripravah v Laškem. To je bila še ena izmed preglednih akcij, pri katerih si selektor dobi vpogled določeno tehnično taktično znanje o igralcih, ki jih je tja tudi povabil. Na seznamu je bil tudi extremovec Nejc Bambič, za katerega je bil to prvi vpoklic, ki ga je bil zato Nejc še toliko bolj vesel. V strokovnem timu reprezentance pa je sodeloval kot trener tudi Tadej Levstek.  Igralci so v soboto opravili dva treninga (dopoldanski in popoldanski), ki sta potekala v športni dvorani Tri Lilije. Igralci pa so imeli dva treninga tudi v nedeljo 27. 5. 2012. Najprej so na dopoldanskem treningu odigrali medsebojno trening tekmo, ki se je končala z rezultatom 0:0, nato pa so popoldan opravili še lažji regeneracijski trening.

Junija se bo reprezentanca zbrala še enkrat, kaj kmalu pa bo tudi jasno, kdaj in kje bo igrala proti reprezentanci Hrvaške.

V Laškem so trenirali:

Nejc Bambič (Fragmat Extrem), Timotej Bevc (Predilnica Litija), Dejan Gavrič (Predilnica Litija), Erik Kocjan (Casino Safir), Uroš Krivec (Dobovec Trgovine Jager),  Aljaž Kugler (KMN Sevnica), Nino Kuraj (Dobovec Trgovine Jager), Žan Logar (KMN Puntar), Adil Macanovič (Predilnica Litija), Džimi Ninkovič (KMN Bronx),  Marko Peček (Dobovec Trgovine Jager), Mark Pintarič (KMN Velike Lašče), Tilen Štendler (KMN Puntar), Jure Uršič (KMN Oplast Kobarid), Dani Vulikič (KMN Oplast Kobarid) in Žiga Vidič (KMN Puntar).

Poleg selektorja Mateja Kavčiča so strokovni tim sestavljali še trener Tadej Levstek, trener vratarjev Vojko Majcen in fizioterapevtka Aleksandra Jankovska.

SLO: pripravljalni trening reprezentance U21 v Laškem (foto: Drago Perko / futsal.si)


Comments