DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

U-13: Iz Ajdovščine z maximalnim izkupičkom

objavljeno: 1. dec. 2013 12:03 avtor: Aljoša Kous PR ŠD Extrem   [ posodobljeno 3. dec. 2013 01:48 ]
V soboto, 30. 11. 2013, se je v Ajdovščini odvijal turnir za selekcijo U-13. V prvi tekmi so se pomerili naši varovanci proti ekipi FK Dobrepolje. FK Dobrepolje je povedlo prek Jana Širaja v 4. minuti. Matevž Mihelič prvi strelec Ekstrema je izenačil v 10. minuti. Damjan Ilić je zadel v 12. minuti in poskrbel, da so varovanci Jureta Kordiša odšli na odmor z zaostankom 1:2. 

Trener naših nadobudnežev je dodobra izkoristil priložnost odmora in svojim fantom vlil dodatno motivacijo, željo po zmagi. To mu je več kot uspelo kajti mladi Extremovci so z dvema zadetkoma Maxa Vesela in z zadetkom Gašperja Kluna povzročili pravo evforijo med svojimi soigralci in ekipo pripeljali do zmage 4:2. Tako so se še utrdili na prvi poziciji na lestvici z maksimalnim izkupičkom 12 točk. 3 točke manj premorejo prvi zasledovalci FC Litija.  

V drugi tekmi sta se pomerili ekipi KMN Oplast Kobarid : FC Litija. Litijani so pokazali, da so odlično pripravljeni in da bodo napadli z vsemi močmi, želja po zasedanju prvega mesta na lestvici je neizmerna. 

Tretjo tekmo so dobili domačini iz Ajdovščine kateri so se pomerili proti vrstnikom iz FK Dobrepolje. Tekma se je končala z rezultatom 6:4. 

V prvi tekmi so se pomerili naši varovanci proti ekipi FK Dobrepolje. FK Dobrepolje je povedlo prek Jana Širaja v 4. minuti. Matevž Mihelič prvi strelec Ekstrema je izenačil v 10. minuti. Damjan Ilić je zadel v 12. minuti in poskrbel, da so varovanci Jureta Kordiša odšli na odmor z zaostankom 1:2. Trener naših nadobudnežev je dodobra izkoristil priložnost odmora in svojim fantom vlil dodatno motivacijo, željo po zmagi. To mu je več kot uspelo kajti mladi Extremovci so z dvema zadetkoma Maxa Vesela in z zadetkom Gašperja Kluna povzročili pravo evforijo med svojimi soigralci in ekipo pripeljali do zmage 4:2. Tako so se še utrdili na prvi poziciji na lestvici z maksimalnim izkupičkom 12 točk. 3 točke manj premorejo prvi zasledovalci FC Litija. 

V zadnji tekmi sta se pomerili ekipi FC Litija : Kix Ajdovščina. Tekmo so prepričljivo dobili igralci Litije iz sicer z 9:4 (5.2). 

Našim mladim junakom čestitamo za zmago. 
Comments