DOMOV‎ > ‎Obvestila‎ > ‎

U-18: Krasna zmaga za uvrstitev med najboljših 8

objavljeno: 3. mar. 2014 07:26 avtor: Aljoša Kous PR ŠD Extrem
V soboto 1. 3. 2014, s pričetkom ob 13.00, se je v Velikih Laščah odvijal lokalni derbi med domačini in našimi fanti. Prestižni derbi, v katerem so naši borci lovili mesto za uvrstitev med najboljših 8 se je odvil več kot po planih. 

Že v 6. minuti se je prvič stresla mreža. Pravo goliado je pričel David Levstik, ki je v 11. minuti tudi povišal vodstvo na 0:2. Erik Tajčman je nadaljeval močan naval in v 13. minuti popeljal svojo ekipo na 0:3. Ko smo že mislili, da se bodo naši fantje malo ustavili in zadihali so v naslednjih minutah še dodatno stopili na plin, najprej je zadel v 14. minuti Teo Turk, v 15. minuti je Tim Vesel povišal že na 0:5. Domači so ublažili prednost ob v 19. minuti z zadetkom Domna Škulja. 

Tudi v drugem polčasu so Extremovci pokazali željo po nepozabljivi tekmi. Klemen Sernel je zmanjšal zaostanek in poskušal približati svojo ekipo nakar je Erik Tajčman je svoj drugi zadetek dosegel v 29. minuti, Tim Vesel pa je kronal svoj hattrick v 40. minuti. 

Z zrelo igro, borbenostjo in ekipno željo so se člani selekcije U-18 uvrstili med najboljših 8 v državi. Iskrene čestitke, in obenem naprošamo gledalce, da bodrijo naše fante, ki lahko posežejo po najvišjih mestih.


Comments